2014-08 | Textural properties of porcine foreleg cooked by sous-vide method | 강용희 |
2021 | The Development and Validation of Dietary Inflammatory Index with hs-CRP and c-IMT Using Food Frequency Questionnaire in Adults Aged 40 to 79 based on the MRCohort | 홍지연 |
2023 | The effect of MIND diet on improving memory in elderly: A narrative review | 서유현 |
2008-02 | The effects of black and brown rice on lipid metabolism and antioxidant enzyme activities | 김정연 |
2023 | Thermoresponsive controlled release of encapsulated flavor using emulsion-filled calcium alginate gel beads and its application in plant-based meat analog | 강유경 |
2016-02 | Type of gallstone and dietary pattern in Korean patients with gallstone disease | 이주선 |
2022 | Validation of the Updated Korean Calcium Assessment Tool for assessment dietary calcium and vitamin D in Korean women | 진주원 |
2015-02 | Vitamin D status and inflammatory markers in Chronic Kidney Disease | 이연주 |
2011-02 | 가공식품 내의 monosodium glutamate의 섭취가 아토피 피부염 아동에 미치는 영향 | 이지민 |
2018-02 | 가공치즈의 제조공정별 미생물학적 위해요소 분석 및 개선방안 연구 | 자상보 |
2009-08 | 가수정도에 따른 식물성 단백 다당체의 식품학적 특성 및 기능성 규명 | 이유진 |
2018-08 | 가열과 UV살균공정 관리 및 SSOP 구축을 통한 HACCP System 개발 : 떡류와 건조식품 중심으로 | 박슬기 |
2012-08 | 갈근 이소플라본의 추출 조건 최적화 및 나노캡슐화 | 장천 |
2018-02 | 갑상선 유두암에서 혈중 호중구-림프구 비율과 임상병리학적 특징 및 식이섭취의 연관성 | 최언주 |
2012-02 | 건강매점 운영에 따른 청소년의 간식 선호도 및 식행동 평가 | 남경민 |
2014-02 | 건강한 성인에서 미강발효분말의 섭취가 면역기능에 미치는 영향: 무작위배정, 이중맹검, 위약-대조, 병행 연구 | 최지영 |
2015-08 | 건강한 성인에서 혈청 지방산 수준과 비특이적 면역 지표와의 상관관계 연구 | 조은유 |
2009-08 | 고 분지아미노산 함유 옥수수 단백가수물의 제조 및 알코올성 간 손상 보호효과 | 정용일 |
2014-08 | 고 콜레스테롤혈증을 유발한 마우스에서 수수 추출물의 투여가 콜레스테롤 대사 조절기전에 미치는 효과 | 김세희 |
2014-02 | 고령산모의 영양상태, 식습관 및 영양지식과 임신결과에 관한 연구 | 김민정 |