Browsing "FOOD & NUTRITION(식품영양학과)" byTitle

Jump to:
All A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
  • Sort by:
  • In order:
  • Results/Page
  • Authors/Record:

Showing results 304 to 323 of 382

Issue DateTitleAuthor(s)
2015-02Unique characteristics of self-assembly of bovine serum albumin and fucoidan, an anionic sulfated polysaccharide, under various aqueous environments신원선
2018-03Use of Lipid Extracts from Various Oil Grains to Supply Dietary Omega-3 Fatty Acids for Dairy Foods- A Preliminary StudyHyunsook Kim
2014-02Utilisation of preharvest dropped apple peels as a flour substitute for a lower glycaemic index and higher fibre cake이현규
2013-07Utilization of preharvest-dropped apple powder as an oil barrier for instant fried noodles이현규
2011-05Vitamins and minerals for women: recent programs and intervention trialsTed Greiner
2012-06가구형태에 따른 노인의 식품섭취 빈도 비교 -2008년 경기북부 지역사회건강조사 자료를 이용하여-이상선
2014-03가래떡 노화억제에 대한 밀가루첨가의 효과이현규
2017-02감마오리자놀 함유 칼슘-펙틴 미세 및 나노캡슐의 제조와 입자 크기에 따른 캡슐특성이현규
2019-10감태추출물의 기능성원료 표준화를 위한 지표성분 dieckol의 분석법 검증이현규
2018-02건강 기능성 연구를 중심으로 한 전통발효식품의 연구동향박용순
2014-12건강매점 운영에 따른 청소년의 간식 섭취에 대한 인식 및 간식 구매 행태이상선
2019-01건강하고 활동적인 생활을 추구하는 고령자 전용 편의식품 개발을 위한 요구도 조사신원선
2013-06고령화 식품개발을 위한 한국노년층의 조리 요구도 조사 서울 경기지역 노인을 중심으로신원선
2013-08곡류 중 아플라톡신 B1 신속 검출용 간이진단키트의 개발엄애선
2015-05공동현상을 이용한 온수발생장치 개발엄애선
2015-04과채류 농축액의 항산화 및 상승효과이현규
2017-12국내 유통 건조 농산물 중 고구마 말랭이의 이산화황, 카로티노이드 함량 및 바실러스 세레우스오염 정도 조사신원선
2012-06국내 유통 식용유지 및 식용유지 종류별 제조 공정에 따른 벤조피렌 함량이현규
2017-01국내 중소규모 목장형 유가공장의 HACCP 적용 시 문제점 분석 및 개선방안 제안엄애선
2014-09군대급식에서 우유의 영양보충효과에 대한 고찰엄애선

BROWSE