Browsing byAuthorHyunsook Kim

Jump to:
All A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
  • Sort by:
  • In order:
  • Results/Page
  • Authors/Record:

Showing results 56 to 60 of 60

Issue DateTitleAuthor(s)
2018-03Use of Lipid Extracts from Various Oil Grains to Supply Dietary Omega-3 Fatty Acids for Dairy Foods- A Preliminary StudyHyunsook Kim
2018-06비살균 원유로 제조된 다양한 Gouda 치즈의 미생물 안전성Hyunsook Kim
2016-02유기농 우유와 일반 우유의 성분에 영향을 주는 다양한 요인 평가: 총설Hyunsook Kim
2015-07유제품의 제2형 당뇨병 예방 효과: 총설Hyunsook Kim
2016-10조제분유와 건조호박에서 Cronobacter spp. 검출을 위한 두 가지 선택배지와 Real-time PCR의 비교검증Hyunsook Kim

BROWSE