Browsing "COLLEGE OF HUMAN ECOLOGY[S](생활과학대학)" byAuthor신원선

Jump to:
All A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
  • Sort by:
  • In order:
  • Results/Page
  • Authors/Record:

Showing results 1 to 26 of 26

Issue DateTitleAuthor(s)
2015-04Characterisation of bovine serum albumin-fucoidan conjugates prepared via the Maillard reaction신원선
2018-01Characteristics of cricket (Gryllus bimaculatus) chitosan and chitosan-based nanoparticles신원선
2019-03Characterization of chitosan extracted from Mealworm Beetle (Tenebrio molitor, Zophobas mono) and Rhinoceros Beetle (Allomyrina dichotoma) and their antibacterial activities신원선
2015-01Differences in eating behaviors and masticatory performances by gender and obesity status신원선
2012-12Establishment of Quantitative Analysis Method for Genetically Modified Maize Using a Reference Plasmid and Novel Primers신원선
2011-12Fructus panax ginseng extract promotes hair regeneration in C57BL/6 mice신원선
2018-10Fucoidan improves the structural integrity and the molecular stability of beta-lactoglobulin신원선
2016-01Functional improvements in bovine serum albumin-fucoidan conjugate through the Maillard reaction신원선
2014-04Growth of Clostridium perfringens spores inoculated in sous-vide processed Korean traditional Galbijjim under different storage conditions신원선
2011-12Optimal Production of Fermented Whey Presenting Bifidogenic Growth Stimulator Activity신원선
2015-10Roles of Chondroitin Sulfate in Oil-in-Water Emulsions Formulated Using Bovine Serum Albumin신원선
2014-08TEXTURAL AND SENSORY CHARACTERISTICS OF RICE CHIFFON CAKE FORMULATED WITH SUGAR ALCOHOLS INSTEAD OF SUCROSE신원선
2015-02Unique characteristics of self-assembly of bovine serum albumin and fucoidan, an anionic sulfated polysaccharide, under various aqueous environments신원선
2019-01건강하고 활동적인 생활을 추구하는 고령자 전용 편의식품 개발을 위한 요구도 조사신원선
2013-06고령화 식품개발을 위한 한국노년층의 조리 요구도 조사 서울 경기지역 노인을 중심으로신원선
2017-12국내 유통 건조 농산물 중 고구마 말랭이의 이산화황, 카로티노이드 함량 및 바실러스 세레우스오염 정도 조사신원선
2018-08서울 일부지역 중학생의 스마트폰 사용정도가 식습관에 미치는 영향신원선
2012-12서울 지역 일부 외국인의 한국음식에 대한 적응도 및 기호도신원선
2013-08서울, 경기 및 충북지역 일부 성인의 약선(藥膳)에 대한 인식신원선
2021-01연하 장애 환자를 위한 연하 식사 개발 및 관능적 특성 평가신원선
2020-02중소규모 생산업체의 수비드 제품 생산을 위한 공정 및 안전성 분석: 한국 HMR 시장 중심으로신원선
2014-04질적연구방법론을 이용한 여성노인의 식품선택 속성 및 제공 식사(편이식) 요구도 조사신원선
2020-10체계적 문헌 고찰을 통한 인지기능 개선에 도움을 주는 식사 관리에 대한 연구신원선
2021-01초고령사회를 대비한 미래 식품신원선
2018-06한식을 기반으로 한 수출전략형 할랄 레토르트 편의식의 해외 소비자 요구도 및 기호도 조사신원선
2014-04현미와 현미분말 첨가량에 따른 현미와플 및 주먹밥의 소비자 기호도조사신원선

BROWSE