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Issue DateTitleAuthor(s)
2019Association between body mass index and frailty mediated by waist-to-height ratioMinseo KIM
2019반응표면분석법을 이용한 현미유 유화 제조 공정 최적화백진우
2019루게릭병 환자의 질병 진행 정도와 식사염증지수 간의 상관관계 연구김지영
2019Microbiological Hazard Evaluation on Raw Materials & Cooking Methods of Convenience Store Box LunchRui HE
2019인천지역 도시락 업체의 미생물학적 위해분석임군연
2019-02EPA and DHA, but not ALA with and without estrogen decreased LDL-cholesterol via regulation of cholesterol synthesis and clearance in ovariectomized ratsChung PARK
2019-02Co-Administration of Red Pepper Seed Extract and Korean Red Pine Bark Extract Reduced Fasting Glucose by Inhibiting Hepatic Gluconeogenesis in db/db miceJeong, Jeong Ho
2019-02Effects of n-3 PUFAs on depression induced by chronic mild stress in adult male pups experienced maternal separation at early lifeMijin Kim
2019-02치료식 설명이 저염식을 처방 받은 입원환자의 식사 인지수준, 섭취량, 만족도에 미치는 영향최희정
2018-08Development of HACCP Plan for Soft Beef Taco Produced in Food Truck through Microbial AssessmentJia Xin CHEN
2018-08Effect of dietary fat, ALA and estrogen on conversion of ALA into EPA and DHA in ovaiectomized rats김동희
2018-08한국 노인에서 단백질 섭취량과 신체활동이 노쇠 위험에 미치는 영향오재경
2018-08한국 성인 여성의 혈청 아연 수준과 골질량 및 골밀도의 관련성이평화
2018-08고아밀로오스 쌀 품종의 이화학적, 구조적 및 in vitro 소화특성과 식품에의 응용이수정
2018-08Effect of dietary inflammatory index on the risk for cancer recurrence and mortality in Korean women with breast cancerHyeonjeong Jang
2018-08Biological Hazard Evaluation and Management Plan for Safety Improvement of Sandwich Produced in Food TruckLIU, Di
2018-02항산화 활성 증진을 위한 퀘르세틴 함유 키토올리고당 나노 입자와 이를 함유한 젤라틴 겔의 제조 및 특성강민제
2018-02한국인 근위축성측삭경화증 환자의 질병 진행에 따른 식이 변화 관찰 연구김한별
2018-02자몽종자추출물 함유 나노 입자의 최적화 및 구강 항균 활성 증진조은성
2018-02케피어 유래 유산균과 폴리페놀 와인 포도씨 가루의 신바이오틱 효과 연구조윤주

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