25 0

김치브랜드 경쟁력 강화를 위한 한국적 형태의 활용에 대한 연구

Title
김치브랜드 경쟁력 강화를 위한 한국적 형태의 활용에 대한 연구
Other Titles
A Study on the Utilization of Korean Style for the Reinforcement of Kimchi Brand Competitiveness
Author
송지성
Keywords
Brand awareness; Brand image; Korean Style; Aesthetic sense
Issue Date
2005-12
Publisher
한국디자인문화학회
Citation
한국디자인문화학회지, v. 11, No. 4, Page. 71 - 81
URI
http://www.dbpia.co.kr/journal/articleDetail?nodeId=NODE06541571&language=ko_KRhttp://repository.hanyang.ac.kr/handle/20.500.11754/112008
ISSN
1598-6497
Appears in Collections:
COLLEGE OF DESIGN[E](디자인대학) > COMMUNICATION DESIGN(커뮤니케이션디자인학과) > Articles
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Export
RIS (EndNote)
XLS (Excel)
XML


qrcode

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

BROWSE