Browsing by Author 김보영

Jump to:
All A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
  • Sort by:
  • In order:
  • Results/Page
  • Authors/Record:

Showing results 1 to 29 of 29

Issue DateTitleAuthor(s)
2010-12A multi-attribute model of Japanese consumer's purchase intention for GM foods김보영
2016-06Assessment of antecedents of online consumers’ information search behavior김보영
2015-07Assessment of the Economic Benefits from U.S. Meat Export Federation(USMEF)'s Marketing Investment in South Korea김보영
2016-06Brand Name의 현지화, 광고모델 이미지 및 원산지 이미지가 중국소비자의 한국산 화장품 제품평가에 미치는 영향김보영
2012-05Consumer Attitude of Risk and Benefits toward Genetically Modified (GM) Foods in South Korea: Implications for Food Policy김보영
2011-10CREATIVE ECONOMY IN KOREA: A CASE OF ONLINE GAME INDUSTRY김보영
2012-05Determinants of brand equity for credence goods: Consumers' preference for country origin, perceived value and food safety김보영
2015-06Effects of Brand Experience and product Involvement Level on Brand Loyalty for Vietnamese Consumers김보영
2015-06Effects of brand experience on brand trust, brand satisfaction & brand loyalty: building SPA brands in south korea김보영
2015-07GM Foods에 대한 과학전문 기자, 일반기자, 소비자의 인식 및 태도에 관한 연구김보영
2016-04How do economic, cultural, and global-connectedness distances moderate the effect of customers' experiences on their intention to revisit non-indigenous restaurants? Evidence from Korean restaurants김보영
2015-11Influence of Country & Brand Image on Consumer Loyalty under Explicit Brand Origin & Manufacture Identification김보영
2015-02Korean consumers’ attitude towards food risk management quality (FRMQ) of government and private firms김보영
2016-09The Mediating Role of Brand Knowledge, Involvement on the Relationship of Country-of-Origin and Brand Preference김보영
2013-04A perspective challenges of chinese food risk management system in globalizing food supply chain김보영
2015-07Risk communication for GM foods in South Korea: The Role of Media and Government김보영
2016-05Traceability system as perceived-uncertainty mitigator for sustainable global food trade김보영
2015-06국가별 자료를 이용한 주류적정가격 추정김보영
2015-06기후변화와 세계 식량생산-패널자료를 이용한 실증분석-김보영
2013-07명품의 원산지와 브랜드 이미지가 소비자의 브랜드 평가에 미치는 영향김보영
2013-06보상유형과 보상시기가 선호도에 미치는 영향에 관한 연구: 유통채널 형태의 조절효과를 중심으로김보영
2015-06불법담배유통량의 가격탄력성 추정연구김보영
2013-05식품안전사건 발생 시 미디어와 산업의 인식도 조사김보영
2016-06원산지 이미지가 브랜드자산 모형에 미치는 영향: 브랜드 인지도와 지각된 품질의 매개효과를 중심으로김보영
2016-06제품 속성별 온라인 구전의 방향성이 중국 소비자의 구매의도에 미치는 영향김보영
2013-01주요 식품안전사건에서 정부와 언론이 사용한 보도용어의 차이가 리스크 커뮤니케이션에 미치는 영향김보영
2015-06투자비, 기업특성 및 시장점유율 변수를 활용한 무형가치 분해* - R&D가치, Brand가치, Human Resource가치, Finance가치 -김보영
2013-06한국상장 서비스기업의 주가와 재무정보를 활용한 무형자산가치 분해 - 기술가치, 브랜드가치, 인적자원가치를 중심으로 -김보영
2014-08한류가 한국 가공식품 수출에 미치는 영향 분석김보영

BROWSE